Teknisk SEO sprint:
Fundament for højere placeringer

Mere end 80% af hjemmesiderne vi analysere har brug for en teknisk optimering for at opnå de bedste resultater på søgemaskinerne. Så hvis du vil have succes med SEO, skal du have styr på dit fundament stærkt med teknisk SEO.

Men hvad er teknisk SEO?

I dag sætter Google meget fokus på brugeroplevelser. En af de måder de gør det på er, ved at se hvor hurtig din hjemmeside er. Er den langsom, så straffer Google dig ved at give dig dårlige placeringer og går du glip af besøgende og salg.

Teknisk SEO er altså en proces, der sikrer, at din hjemmeside er konfigureret korrekt, så den har den størst mulige synlighed på søgemaskinerne. Ved at løse eventuelle fejl og forbedre hjemmesidens opsætning, kan du forbedre brugeroplevelsen (UX) og derved også øge antallet af organisk trafik der kommer ind.

Kogklogt oplevede top placeringer

På Kogklogt.dk oplevede de øget salg og flere top placeringer på google. Kun ved at vi havde forbedret deres tekniske SEO.

En grundig teknisk analyse er fundamentet

Før vi kan optimere din hjemmeside og skabe mere trafik, skal vi først analysere den tekniske opbygning. Vi tager et analyserende kig på taksonomi, hastighed, brugervenlighed og mange andre vigtige faktorer. Vi gentager denne proces løbende for alle vores kunder, så vi kan sikre, at siden altid er up-to-date og giver de bedste forudsætninger for vores arbejde. På den måde kan vi hurtigt fange eventuelle fejl eller problemer, der måtte opstå, og undgå tabt omsætning.

Hvordan arbejder vi med teknisk SEO?

For at slå konkurrenterne At rangere højt på google handler om meget mere end bare at skrive tekster din målgruppe synes er spændende. For at få det bedste ud af SEO tekstforfatning, skal seo artiklerne være unikke, relevante og fyldt med de rigtige keywords samt engagere dine potentielle kunder mere end konkurrenternes. Vi opbygger autoritet, troværdighed og engagement hos både besøgende og Google.

1. trin: Find bedst indtjene ord

⭐️ keyword analyse
⭐️ vælg hoved keyword

2. trin: Forbedre opbyggelse af autoritet

⭐️ Udarbejd topic cluster
⭐️ Find alle subkeywords

3. trin: SEO tekstforfatning starter

⭐️ konkurrent analyse
⭐️ SEO tekstforfatter skriver tekster

4. Godkendelse & opfølgning

⭐️ Godkendes af dig
⭐️ Gennemgang efter implementering