Gratis SEO Analyse med personlig gennemgang

En SEO analyse giver et klart billede af hvordan Google ser jeres muligheder for, at ligge højere end konkurrenterne og få mere gratis trafik til jeres side.

Hvad det indebærer:

  • Jeres tekniske situation
  • Overblik over hvad jeres kunder søge efter
  • Jeres autoritet i Google’s øjne
  • Indblik i jeres konkurrenter

Sådan får din side mere organisk trafik og salg på Google

Vi gennemgår analysen sammen personligt, gratis og uforpligtende.

Sådan får din side mere organisk trafik og salg på Google

Vi gennemgår analysen sammen personligt, gratis og uforpligtende

Få en gratis og uforpligtende analyse af dine muligheder for organisk trafik og salg på Google

Vi gennemgår analyse sammen personligt, gratis og uforpligtende.

Gratis SEO analyse der fortæller dig hvad din side har brug for

Giv din virksomhed muligheden for organisk vækst med en gratis SEO analyse. Vi hjælper dig med at få et overblik over de basale SEO tekniske elementer, din autoritet i Googles øjne og relevante søgeord du kan tjene penge på. Alt sammen for at skabe synlighed og kunder organisk.

  • Personlige analyse og videogennemgang
  • Overblik over hvad der gør jer upopulær hos Google
  • Analyse af jeres autoritet på Google
  • Anbefaling til hvad I kan blive fundet på
  • Plan for hvordan I kommer i toppen på 90 dage
Bliv synlig på Google

Hvorfor har du brug for en gratis SEO analyse?

En SEO analyse er et vigtigt skridt i din virksomheds digitale strategi. Det giver dig et overblik over, hvordan du kan søgemaskineoptimere din hjemmeside og skabe synlighed på Google. Hvis du vil have flere organiske besøgende og kunder, som specifik søger efter din service eller produkt på Google, så kræver det en effektivt SEO analyse. Uden den vil det ikke være muligt at nå de mål som vores ambitiøse kunder og du har.

Hvilke faktorer tager Adia i betragtning ved en SEO analyse?

Hos Adia indeholder alle vores gratis SEO analyser de vigtigste parametre i din SEO strategi. Vi giver dig overblikket over hvilke nødvendinge ting du skal optimere på, på din hjemmeside, for at få flere organisk besøgende.

En gratis SEO analyse tager mange forskellige faktorer i betragtning, herunder: søgeordsdensitet, indholdskvalitet, linkpopularitet, brugervenlighed, hastighed og responsivitet. Det er vigtigt at have en god forståelse af disse faktorer, da de alle har en indvirkning på, hvordan søgemaskiner rangerer dit websted. Her er de ting som vores gratis seo analyse altid indeholder:

hvad er teknisk seo

1. Teknisk SEO

Har du styr på din hjemmesides tekniske sundhed?

Hvis du ønsker at opnå succes med din SEO-strategi, er det vigtigt at optimeringen af din hjemmesides teknisk er sund. Teknisk SEO dækker over alle de tekniske elementer på din hjemmeside, som taksonomi, 404 sider, metatags og meget andet.

Teknisk SEO er i toppen af listen over vigtige ranking faktorer, da det har stor betydning for, hvor hurtigt og hvordan din side bliver indekseret af Google. Jo bedre teknisk sundhed, jo bedre forudsætninger har din side for at nå toppen af Googles organiske søgeresultater.

Vil du vide mere om teknisk SEO og teknisk SEO analyse? Så tag et kig på vores side om teknisk SEO. Her får du en grundig gennemgang af, hvad teknisk SEO er, og hvordan du kan optimere din hjemmesides tekniske sundhed.
Du kan læse mere om teknisk SEO her

2. Søgeordsanalyse

Har I brug for hjælp til at kortlægge de organiske søgeord der tjener jer penge?

Det finder vi hurtigt ud af med en søgeordsanalyse. Vi giver jer indsigt i, hvilke organiske søgeord jeres side er til stede på Google med nu og her, og hvilke forretningsværdifulde organiske søgeord jeres side ikke klarer det så godt på. Vi sætter retningen for jeres SEO-strategi og det content, I bør få skudt i gang.

Vores eksperter står klar til at hjælpe jer med at lave en søgeordsanalyse, der sikrer, at I får det mest optimale ud af jeres SEO-strategi. Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe jer med at skabe resultater.

 

engineer-ged205481e_1920

3. Linkanalyse

Ser Google dig som en autoritet eller en svindler?

Det kan en linkanalyse giver os svaret på. I vores gratis SEO analyse laver vi en grundig linkanalyse, der kortlægger din nuværende linkstyrke sammenlignet med dine konkurrenters. Vi hjælper dig med at se, hvor mange links din side får, og af hvilken kvalitet de er af.

Vores linkanalyse giver dig et klart billede af, hvor lang eller kort vej din side har for at kunne være med blandt konkurrenterne. Vi giver dig også konkrete anbefalinger til, hvordan du kan forbedre din linkprofil og øge din online synlighed på Google.
Du kan læse mere om linkbuilding og autoritet her

4. Konkurrentanalyse

Virker det for dine konkurrenter?

Ligger din konkurrent nr 1, så gør han det rigtige. Ønsker vi at forbedre din SEO, er det vigtigt at først forstå, hvad du er oppe imod. Det er her, konkurrentanalysen kommer ind i billedet. Ved at undersøge hvordan dine konkurrenter arbejder med SEO, kan du få et godt indblik i, hvordan du selv kan optimere din side. Dette gælder både i forhold til hvilke søgeord du skal sætte ind mod, men også hvor lang tid det vil tage at nå Googles side ét. Derfor er vores konkurrent seo analyse super vigtig for at du kan få en større mængde organisk trafik ind.

What My Clients Says

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

John Doe

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Jenna Smith

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Samuel Stevens

Stay In Touch

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Oftest stillede spørgsmål

Hvilke værktøjer bruger Adia til en gratis SEO analyse?

En SEO-analyse kræver brug af et bredt udvalg af seo værktøjer for at sikre, at man får det bedste resultat. Nogle af de værktøjer, der typisk anvendes, er: Søgemaskineoptimering (SEO) værktøjer, der hjælper med at analysere og forbedre din hjemmesides synlighed i søgemaskiner.Web crawlere, der hjælper med at kortlægge og analysere indholdet på din hjemmeside.Analyseværktøjer, der hjælper med at måle og analysere trafikken på din hjemmeside.Linkanalyseværktøjer, der hjælper med at overvåge og analysere indgående og udgående links til din hjemmeside. Konkurrentanalyseværktøjer, der hjælper med at analysere og sammenligne dine konkurrenters SEO strategier. Ved hjælp af disse værktøjer kan du få et komplet overblik over din hjemmesides SEO situation og identificere de områder, der skal forbedres for at øge din online synlighed.

Hvilke fordele er der ved at få en gratis SEO analyse?

En gratis SEO analyse kan være et nyttigt værktøj til at forbedre dit website. Det hjælper dig med at identificere de områder af dit website, som kan optimeres og forbedres for at øge din søgemaskine rangering. En SEO analyse giver dig også en indsigt i, hvordan søgemaskiner ser på dit website, så du kan lave strategier, der øger dit websites synlighed online. Endelig kan en SEO analyse hjælpe dig med at forstå de mest effektive SEO taktikker for at forbedre dit websites resultater.

Hvor længe tager det normalt at få resultaterne fra en gratis SEO-analyse?

Det afhænger meget af hvor stor website, der skal analyseres. En gratis SEO analyse vil normalt tage et par timer, hvis det er et relativt lille websted, og omkring et døgn for et større websted. Hos Adia levere vi helst indenfor 24 timer ligegyldigt størrelsen på dit website.

Hvilke informationer indsamles der under en gratis SEO analyse?

En gratis SEO analyse vil indsamle en række oplysninger om din websides, så som teknisk seo analyse, linkbuilding analyse, søgeordsanalyse og konkurrent analyse. Dette kan give et indblik i, hvilke SEO strategier der skal implementeres for at øge websidens SEO ydeevne. Hvis du ikke arbejder ud fra dette kan du ende med både at spilde mange penge og meget tid.

Hvordan kan man bruge resultaterne fra en gratis SEO-analyse?

Resultaterne fra en gratis SEO-analyse kan bruges til at identificere områder, hvor din hjemmeside kan forbedres, så den kan rangere højere på søgemaskiner. Analyseresultaterne giver dig information om, hvilke søgeord der rangerer højest på søgemaskiner, og hvilke sekundære søgeord du kan tilføje til siden for at øge dens synlighed. Analyseresultaterne kan også give dig et overblik over, hvor godt din hjemmeside rangerer sammenlignet med konkurrenterne. Ved at bruge disse resultater kan du ændre og optimere dine hjemmesider, så du kan opfylde søgemaskinernes kriterier og forbedre dit websites placering på søgemaskinerne.

Er der nogen omkostninger forbundet med en gratis SEO-analyse?

Der er ingen omkostninger forbundet med en gratis SEO analyse. Det er en gratis måde for os, at få et overblik over din hjemmesides søgemaskineoptimering og få konkrete tips til hvordan du kan forbedre det. Det er dog vigtigt at huske på, at en gratis SEO analyse ikke er ligeså detaljeret som et mere omfattende SEO analyse, der normalt er et betalt produkt og tager langt længere tid. Dette giver os dog et godt billede af om vi rent faktisk kan hjælpe dig.

Er der en forskel mellem en gratis og betalt SEO-analyse?

Ja, der er en stor forskel mellem en gratis og betalt SEO analyse. En gratis SEO analyse dækker de grundlæggende aspekter af søgemaskineoptimering, herunder keyword analyse, on-page optimeringsforslag og konkurrencedata. Alt det hjælper med at se hvad seo optimering skal bestå af og hvad der kunne være relevante og bedste at arbejde med.

En betalt SEO analyse går dybere ned i analysen og potentiale. og kan omfatte yderligere elementer som hurtigere indekseringstider, yderligere konkurrenceanalyse, kvalitetskontrol og meget mere. En betalt SEO analyse giver dig et mere detaljeret overblik over, hvordan du kan forbedre din SEO strategi og øge din chancer for at komme på side 1 af Google og modtage den gratis trafik.

Hvordan kan man få det mest præcise resultat fra en gratis SEO-analyse?

For at få det mest præcise resultat fra en gratis SEO analyse, er det vigtigt at du angiver korrekte oplysninger. Udfyld altid informationsformularerne så detaljeret som muligt og vær sikker på, at alle data er korrekte. Kun ved at det er rigtigt kan vi tage fat på de rigtige faktorer og fokusere på de forslag, som passer bedst til dig i rapporten. Når vi har løbet din position og indhold på Google løber vi den igennem sammen på et video kald.